הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגיות ביסקוטי ללא תוספת שמן

מתכון עוגיות-ביסקוטי

מתכון של עוגיות שוקולד ביסקוטי ללא תוספת סוכר לבן ובלי שמן כלל.

עוגיות בשילוב שקדים או אגוזים קראנצ’יים וסילאן שיוצרים יחד טעם שוקולדי עשיר ועמוק!

מתכון עוגיות-ביסקוטי

עוגיות ביסקוטי ללא תוספת שמן

הדפסה
קינוח איטלקי קלאסי מופלא בגרסה ללא סוכר לבן
של: חן שובל

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 200 גרם קמח מנופה
  • 1 שקית שקית אבקת אפייה 10 גרם
  • ¼ כפית מלח
  • 25 גרם אבקת קקאו 2 כפות
  • 200 גרם שקדים/אגוזים/כל מה שבא לכם קלויים טיפה במחבת
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סילאן

שלבי הכנה

  • נערבב את כל החומרים היבשים בקערה אחת.
  • בקערה נפרדת נטרוף 2 ביצים עם חצי כוס סילאן.
  • נוסיף את הקערה הרטובה לקערה היבשה, נערבב עד לקבלת בצק דביק במיוחד.
  • נקמח משטח אפייה, ניצור מהבצק כיכר לחם לאורך.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל-30-40 דקות ל-170 מעלות (לא טורבו), עד שמשחים ונהיה כיכר לחם יציבה.
  • נוציא מהתנור ונוריד ל-150 מעלות.
  • נחכה כמה דקות שהלחם יצטנן, נפרוס כל עוגייה לעובי של סנטימטר ומכניסים שוב לתנור לעוד רבע שעה.
  • נוציא להצטננות.

הערות וטיפים

העוגיות מקבלות את הפריכות שלהן רק אחרי שהן מתקררות!
מתכון עוגיות-ביסקוטי
צילום: חן שובל

מקור: חן שובל

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite