מתכון של עוגיות אגוזים ללא גלוטן, קלות להכנה בטעמים עשירים ואגוזיים.
עוגיות עם ניחוחות וניל משכרים ומי ורדים בארומה מהפנטת.


עוגיות אגוזים ללא גלוטן קלות ועשירות
ביס חלומי שיבוא מושלם לצד תה חם
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 2 כוסות אגוזים טחונים
- 4 חלמונים
- ½ כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 2 כפות מי ורדים
- אבקת פיסטוקים פיסטוקים טחונים לעיטור העוגיות
שלבי הכנה
- נחמם את התנור ל-165 מעלות .
- נשים בקערה את החלמונים, הסוכר וסוכר הווניל.
- נקציף ונוסיף את מי ורדים ונערבב.
- נוסיף את האגוזים ומערבבים .
- נשים נייר אפייה ונשמן את הנייר.
- בעזרת שתי כפות נשים מהתערובת על נייר האפייה ונעטר עם אבקת פיסטוקים.
- נכניס לתנור ל-15 עד 20 דקות.
- נקרר ונאחסן בכלי אטום.

מקור: עוגיות אגוזים – דיאנה רחמני
במרכיב לא רשום ביצים באופן ההכנה כתוב להקציף חלמונים???
היי אורלי,
תודה רבה ששמת לב, הוספנו 4 חלמונים למתכון.
בהצלחה!
הי
לא מצוין במצרכים כמות ביצים
תודה
היי דורית,
נכון, את צודקת. תיקנו את הטעות – ישנם 4 חלמונים.
בהצלחה!
כמה חלמונים? לא מצויין בחומרים
היי צפנת,
צודקת, תיקנו את המתכון. יש 4 חלמונים.
בהצלחה!