עוגה טעימה וקלה במיוחד להכנה , בזמן הכנה של כ- 5 דקות לא פחות ולא יותר!
רולדה מיוחדת ממולאת בקרם ומעליה שוקולד נוזלי וחם כבר אמרנו שמדובר בעוגה חלומית?!
עוגה ב-5 דקות קלה וטעימה
רולדה קלה וטעימה בטירוף שכל המשפחה תאהב!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
- מיקסר
מרכיבים
- 4 ביצים להפריד לחלמון וחלבון
- 4 כפות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית נס קפה
- קורט מלח
- 2 כפות קקאו
מצרכים לקרם:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
- ½ כוס חלב
מצרכים לשוקולד :
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן
שלבי הכנה
- נחמם תנור על 180 מעלות.
- נפריד 4 ביצים ,את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר.
- נוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים, 4 כפות קמח, 1 כפית אבקת אפיה ,כפית נס קפה, קורט מלח, 2 כפות קקאו .
- נשמן נייר אפייה עם מעט מעט שמן ולשפוך את הבלילה, נסדר את הבלילה על כל משטח הנייר.
- נאפה במשך כ- 15 דקות.
- נגלגל לאחר האפייה את הרולדה על מגבת עד לקירור.
להכנת הקרם:
- נקציף 1 אינסטנט וניל, שמנת מתוקה וחצי כוס חלב עד לקבלת קרם.
להכנת השוקולד:
- נמיס 100 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמן במיקרו עד לקבלת קרם חלק.
מקור: ירדנה ג’נאח
איפה המשך הוראות ההכנה?
אנחנו אמורים לנחש?
בבקשה תפרסם מתכון מלא.
היי מירה,
כשהקרם והציפוי שוקולד מוכנים, משחררים את שכבת העוגה המגולגלת מהמגבת, פורסים ומוסיפים את קרם המילוי על חצי ממנה. מגלגלים פעם אחת כדי לסגור ויוצקים מעל את ציפוי השוקולד.
מקווים שהצלחנו לעזור!!
מה ההמשך?
היי עדי,
כשהקרם והציפוי שוקולד מוכנים, משחררים את שכבת העוגה המגולגלת מהמגבת, פורסים ומוסיפים את קרם המילוי על חצי ממנה. מגלגלים פעם אחת כדי לסגור ויוצקים מעל את ציפוי השוקולד.
מקווים שהצלחנו לעזור!!