מתכון של ספגטי ברוטב עלים מעלף למי שקצת נמאס מפסטה אדומה בנאלית וגם למי שלא חסיד של פסטות.
מתכון קליל של ספגטי ברוטב עלים מעלף עם פטריות אקזוטיות בטעם עשיר ועמוק ובמראה שעושה חשק לטרוף בשניות.
ספגטי ברוטב עלים מעלף
מתכון של ספגטי ברוטב עלים מעלף למי שקצת נמאס מפסטה אדומה בנאלית.
מרכיבים
- 500 גרם פסטה חבילה אחת
- 1 צרור כוסברה
- 1 גבעול סלרי
- נענע מעט
- 4 שיני שום
- 1 קופסה פטריות 250 גרם
- 4 כפות שמן זית
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- ¼ כוס מים
שלבי הכנה
- במעבד מזון לטחון פטרוזיליה, כרפס, כוסברה, סלרי, נענע, 4 שיני שום וקופסה אחת של פטריות.
- להעביר לסיר ומוסיפים 4 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור ורבע כוס מים.
- לבשל על אש נמוכה כרבע שעה.
- לבשל חבילת ספגטי על פי הוראות היצרן ולערבב היטב עם הרוטב.
להשאיר תגובה