אם מתחשק לכם סלט קצת אחר, עם טעם ממכר, שישדרג לכם את הארוחה אז קבלו סלט פטריות מוקפצות במחבת בשמן זית, ברוטב אסייתי ועשיר בפיצוחים. מתכון קל ומהיר לסלט מיוחד שיהפוך כל ארוחה פשוטה לארוחה חגיגית!
סלט פטריות מוקפצות
מתכון קל לסלט פטריות מוקפצות בנוסח אסייתי עם פיצוחים
מרכיבים
- 1 חבילה פטריות טריות או שימורים
- 2 כפות שמן זית
- 2 שיני שום חתוכות
- 3 כפות סויה
- 1 כף טריאקי
- קשיו / אגוזי מלך / צנובר – כמה שאוהבים לפי הטעם
- שומשום
שלבי הכנה
- חותכים פטריות לרבעים.
- מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים פטריות על אש גבוהה.
- מוסיפים שום, סויה וכף טריאקי ומקפיצים במשך כארבע דקות.
- מוסיפים פיצוחים, מעבירים לצלחת ומפזרים שומשום.
מקור: סלט פטריות מוקפצות – מלי מאירוב
להשאיר תגובה