סלט עדשים מבושל עם בטטה ובצל ירוק ותיבול ייחודי, שמכינים בקלות וישדרג את שולחן החג! סלט מזין ועשיר במיוחד שכדאי לשלב בתפריט השבועי. מתכון פשוט לסלט יוצא דופן שאפשר לאכול בכל ארוחה וגם בתור ארוחה בלי כלום ליד.
סלט עדשים ובטטה
מתכון לסלט עדשים שחורות עם בטטה ובצל ירוק
מרכיבים
- 2 בטטות
- 1 כוס עדשים שחורות
- 3 גבעולים בצל ירוק
- ½ כפית מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות צ’ילי מתוק
- שמן רגיל/זית
לקישוט:
- שקדים או בוטנים קלויים
שלבי הכנה
- חותכים בטטות לקוביות ואופים בתנור.
- מבשלים כוס עדשים בערך 20 דק מהרתיחה.
- חותכים בצל ירוק לטבעות.
- מערבבים הכל יחד ומתבלים.
- אפשר לקשט מלמעלה בשקדים או בוטנים קלויים.
מקור: Hagit Salimi Mazor
להשאיר תגובה