בכמה דקות בלבד והסלט כבר נזלל בשניות! הסלט היפה הזה בצבע ירוק רענן ומכושף.
מתאים לליווי כל ארוחה, מתאים מאד למנת בשר כבדה, ונהדר גם לנשנוש אמצע היום קליל.
סלט סלרי תפוחים
אין מתכון יותר קל ממנו. קוצצים, מערבבים ותוך כמה דקות מתקבל סלט סלרי חלומי.
מרכיבים
- 1 סלרי עלים וגבעולים ( שטוף וקצוץ דק (עלים וגבעולים)
- 3 תפוחי עץ גרנד סמיט חתוכים לרבעים ופרוסים דק
- ½ כוס חמוציות
- 1 כפית מלח
- 4 כפות סוכר מומלץ להמיס את הסוכר עם ¼ כוס מים רותחים
- ¼ כוס שמן קנולה
- ½ כוס מיץ לימון טרי
שלבי הכנה
- לערבב היטב את כל הרכיבים.
- כמו שאמרנו לכם – קלי קלות – 2 דקות והסלט כבר מתחסל בשניות!
הערות וטיפים
- אפשר להוסיף מעט פקאן מסוכר קצוץ. משדרג מאוד את הסלט.
- אל תיבהלו מכמות הסוכר. כל הקטע של הסלט זה במתיקות שלו. יש בו המון סלרי והטעם שלו מעודן וטעים!
מקור: צחית חמו
מוזמנים לעקוב בקבוצתה הצפיחית של צחית
להשאיר תגובה