מתכון של סלט סלט מרוקאי טעים בטירוף כמו במסעדות ואפילו טעים יותר! הכי קל שיש ונהדר לצד כל מנה!
סלט קל לסלט סלק מרוקאי הכי טעים שיש, שכיף לאכול לצד כל מנה בארוחת הערב וארוחת הצהריים.
סלט סלק מרוקאי כמו במסעדות
סלט עשיר וטעים קל להכנה ומשדרג כל ארוחה!
ציוד
- סיר
מרכיבים
- 5-6 יחידות סלק אדום
- ½ כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- מלח לפי הטעם
- 1 לימון סחוט
- 2-3 כפות שמן זית
- 1 חופן פטרוזיליה לקצוץ דק
שלבי הכנה
- נשטוף את הסלק טוב טוב ומבשלים אותו עם הקליפה עד שמתרכך בצורה מלאה (בערך שעתיים).
- לצנן במקרר למשך כמה שעות.
- לקלף ונחתוך לפלחים כמו בתמונה.
- לתבל בבכמון, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית ונערבב היטב. (כמויות מצויינות למעלה)
- לשמור במקרר, זה אפילו יותר טעים אחרי כמה שעות בקירור.
מקור: סלט סלק מרוקאי – ליטל גאנדוס
הייתי מוסיף מעט סוכר… לשפר ולחזק את הטעמים
נכון. לגמרי צודק.
היי יהודה,
האמת היא שבסוכר אין צורך מפני שלא הוא זה שמחזק את הטעמים, אלא המלח. בסלק יש מספיק מתיקות, אבל מי שאוהב ממש מתוק אפשר להוסיף.
בהצלחה!
ושום איפה או בצל סגול חתוך דק דק ולא הרבה וסוכר
מה זה כמו במסעדות?
מי אמר שבמסעדות זה טעים?
היי,
תלוי במסעדה, לא? 🙂
מקווים שתיתן לו צ’אנס!!