מתכון היישר מהמזרח הרחוק, סלט מלפפונים אסיאתי.
סלט מרענן וטעים מאוד, שאי אפשר להפסיק לזלול!

סלט מלפפונים אסייתי
סלט שאי אפשר להפסיק לזלול!
ציוד
- קערה
מרכיבים
- 1 חבילת מלפפונים גמדים
- 1 חבילת בצל ירוק
- 1 כף שומשום
לרוטב:
- 2 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב מירין לתיבול
- ½ לימון סחוט
- 1 כף סוכר חום
- 2 שיני שום קצוץ
- 1 כפית שמן שומשום
- ½ פלפל צילי קצוץ
שלבי הכנה
- לחתוך את המלפפונים לאורכם ואת הבצל ירוק לרצועות של 2 ס"מ ולהעביר לקערה.
- לערבב את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל המלפפונים.
- מומלץ להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
- לקלות את השומשום במחבת.
- להעביר לכלי הגשה ולפזר מעל שומשום.

מקור: סוניה סאני בן הרוש
להשאיר תגובה