מתכון לסלט כרוב מרשים עם נודלס מוקפצים ושקדים פרוסים ברוטב טעים.
סלט כרוב כבר לא יהיה משעמם יותר! עם נודלס מוקפצים ושקדים מולבנים ברוטב עשיר.

סלט כרוב עם נודלס
עם נודלס מוקפצים ושקדים מולבנים
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 1 כרוב בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות בינוני או חצי כרוב גדול חתוך לרצועות
- 4 כפות סוכר חום
- 1 חופן שקדים מולבנים חתוכים
- 2 חבילות קטנות של נודלס מהיר להכנה 800 גרם
לרוטב:
- ½ כוס שמן
- ¼ כוס חומץ
- 3 כפות דבש
- 2 כפות חרדל דיז'ון אם אוהבים חמוץ לשים עוד כף או 2 כפיות חרדל רגיל
- 3 שיני שום כתוש
- מלח קורט
- פלפל קורט
שלבי הכנה
- חותכים ומניחים את הכרוב בקערה גדולה.
- לערבב במחבת ללא שמן את הסוכר חום במשך כדקה, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף.
- ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר את המחבת מהאש.
רוטב:
- בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד שמקבלים לרוטב אחיד.
- להכניס לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב.
- לערבב הכל ביחד וזהו ומגישים.

מקור: Orit Levi
לא מבשלי םאת הנודלס?
מקפיצים אותו כפי שמופיע בהוראות ההכנה. בהצלחה!
תודה על המתכון.
האם לא מבשלים את הנודלס??
היי עופרה,
מקפיצים את הנודלס כפי שמופיע בהוראות. בהצלחה!