כמו שיש סלט ירוק, ויש סלט ירקות קצוץ דק-דק, יש סלט עלים ויש סלט כרוב לבן, שבטוח הכנתם כבר אלף פעם!
אבל למתכון של הסלט כרוב סגול ומנגו כתום – אין באמת תחליף, הוא טעים במיוחד ומיוחד במינו.
סלט כרוב סגול משגע עם רוטב
קבלו מתכון של סלט כרוב סגול שמגיע כתוספת נפלאה עשירה במיוחד ויפהפייה לכל ארוחה.
מרכיבים
- ¼ ראש כרוב סגול חתוך דק דק
- ½ בצל סגול חתוך לרצועות
- 1 גזר חתוך לג׳וליאנים
- 1 חופן בוטנים
- 1 מנגו חתוך לקוביות
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- כפית סילאן ללא סוכר
- ¼ כפית מלח
- פלפל שחור מעט
- 2 כפות לימון סחוט טרי
שלבי הכנה
- נערבב יחד את כל הירקות ובכלי נפרד משקשקים את כל חומרי הרוטב.
- נזלף מעל ונפזר חופן בוטנים קלויים, נערבב בעדינות.
- לאחר חיתוך של הכרוב הסגול, נשטוף ונשים בקערה עם מים קרים כדי שהצבע יתייצב ולא יצבע את המנגו או הגזר.
- נסנן ומערבבים עם שאר הירקות.
מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה