חוץ מזה שעלי הכרוב הקריספיים ומלאי העסיס הנהדר שלהם, הסלט היפהפה הזה מציע עושר של טריות וצבעוניות מרהיבה.
אבל הגאונות האמתית של הסלט הוא הרוטב המופלא שלו מורכב בשלמות מסילאן ענוג ומלימון חמצמץ ועושר טעמים מופתי בפה.
סלט כרוב לבן מתקתק ורענן
חוץ מזה שעלי הכרוב הקריספיים ומלאי העסיס הנהדר שלהם, הסלט היפהפה הזה מציע טריות וצבעוניות מרהיבה.
מרכיבים
- 1 ראש כרוב בנוני
- 2 מנגו
- 100 גרם חמוציות
- 50 גרם קשיו קלוי
- 50 גרם קשיו מתוק
- 3 כפות כוסברה טרייה
לרוטב:
- 3 כפות סילאן
- כפות מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כף כף שמן
שלבי הכנה
- לפרוס את הכרוב דק דק.
- לחתוך את המנגו לקוביות בגודל הרצוי.
- לערבב היטב בקערה את מרכיבי הרוטב.
- להוסיף לקערה את הכרוב, המנגו, הכוסברה, הקשיו, החמוציות והרוטב ונערבב היטב.
הערות וטיפים
אפשר לעשות בכל פרי שאוהבים: אפרסמון, תפוח, נקטרינה ועוד
מקור: עטרה ז׳ורנו
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה “מבשלים ואופים עם עטרה” ,באינסטגרם @atarajorno, בעמוד הפייסבוק ואפילו בוואטסאפ
להשאיר תגובה