מתכון של סלט כרוב במיונז מתקתק בטעם משגע שקשה להפסיק לאכול! מתכון מפורט וברור.
אז במקום לקנות בסופר, תשקיעו רק כמה דקות מזמנכם להכנת הסלט, ותאמינו לנו אתם לא תתחרטו על זה!
סלט כרוב במיונז כמו בסופר
מתכון של סלט כרוב במיונז מתקתק בטעם משגע שקשה להפסיק לאכול! מתכון מפורט וברור.
מרכיבים
- 1 כרוב סגול קטן או ½ כרוב סגול גדול
- ¾ כפית מלח שטוחה
- 3 כפות גדושות מיונז לייט איכותי אפשר גם 2 כפות, תתחילו עם 2 ותראו אם חסר לכם
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כפית סילאן / מייפל לא סוכר ולא דבש – כדי לעשות סלט יותר מתוק אפשר גם כף.
שלבי הכנה
- לחתוך את הכרוב לרצועות דקות מאוד, כמה שיותר דק יותר טוב.
- את החלק הלבן באמצע לא נכניס לסלט. נעביר לקערה גדולה.
- נמליח את הכרוב ונערבב.
- ניתן לכרוב לנוח ולהזיע במשך 30 דקות.
- על מנת שהנוזלים שמנו את המלח קודם, חשוב מאוד לסחוט היטב עם הידיים את הכרוב, זה בסדר אם לא יוצאים נוזלים, המטרה היא למעוך את הכרוב, לרכך אותו ולשחרר את פיגמנט הצבע. אם יוצאים לכם נוזלים, ניתן להפטר מהם.
- נוסיף את שאר המצרכים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
הערות וטיפים
אישית, אני אוהבת מאוד את הסלט מתקתק (אבל בעדינות), אז שמתי כף מייפל, אבל תתחילו עם כפית ותראו מה אתם מעדיפים.
מקור: גולדי רחל זגורי
האם אפשר אם כרוב לבן?
היי קובי,
כמובן, בהצלחה!