מתכון מעולה לכנת סלט כרובית עשיר, בריא וממכר.
סלט כרובית טעים במיוחד במתכון מעולה.

סלט כרובית עשיר, בריא וממכר
מתכון מנצח לסלט כרובית היסטרי
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 חבילה חבילת כרובית קפואה מופשרת ומסוננת
- ¼ כרוב לבן חתוך דק
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ
- שקדים קלויים 50 גרם
- טחינה מוכנה זילוף מעל
- סילאן טבעי זילוף מעל
- שקדים קלויים לפי הטעם
- שמן זית מעט
- מלח קורט
- פלפל לפי הטעם
- אורגנו לפי הטעם
- צ'ילי גרוס לפי הטעם
שלבי הכנה
- להכניס את הכרובית המופשרת לתנור שחומם על 200 מעלות טורבו.
- לפזר מעל שמן זית, מלח, פלפל, אורגנו וצ'ילי גרוס.
- לאפות עד הזהבה.
- מוציאים ומקררים.
הרכבת הסלט:
- להניח בקערה כרוב, ומעליו את הכרובית.
- לפזר מעל טחינה, סילאן, פטרוזיליה, שקדים קלויים ושמן זית.
- לערבב היטב.

מקור: סלט כרובית מתכון מאת: Chaya Mushka Lelonek
מוזמנים לעקוב גם בדף Chaya Lelonek | באינסטגרם @chayaleloneck | בטיקטוק | לקייטרינג, מגשי אירוח ועוד: 0549572933
עדיף לצלות את הכרובית קלות, עד השחמה קלה ואז להרכיב את הסלט. כרובית ללא השחמה פחות מתאימה לתיבול בטחינה, לדעתי .
היי,
נכון, הכרובית עוברת צלייה בתנור ב-200 מעלות 🙂