מתכון קל של סלט כרובית עשי, עם כרוב לבן, פטרוזיליה ושקדים! אחד הסלטים הכי בריאים והכי טעימים שיש! מתכון קל ומהיר להכנה ותקבלו סלט שישדרג לכם כל ארוחה עם נראות יוקרתית שתוסיף אווירה חגיגית לשולחן! טעים, כבר אמרנו?

סלט כרובית משגע ובריא
מרכיבים
- חבילת כרובית קפואה מופשרת ומסוננת
- ¼ כרוב לבן חתוך דק
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- 50 גרם שקדים קלויים
- טחינה מוכנה
- סילאן טבעי
- שקדים קלויים לפי הטעם
- שמן זית
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
- אורגנו לפי הטעם
- צ’ילי גרוס לפי הטעם
שלבי הכנה
- מכניסים את הכרובית המופשרת לתנור שחומם על 200 מעלות טורבו.
- מפזרים מעל שמן זית, מלח, פלפל, אורגנו וצ’ילי גרוס, ואופים עד הזהבה. מוציאים ומקררים.
- בקערה מניחים כרוב ומעליו את הכרובית האפויה.
- מפזרים מעל טחינה, סילאן, פטרוזיליה, שקדים קלויים ושמן זית ומערבבים היטב.

מקור: חיה ללונק
מוזמנים לעקוב גם בדף Chaya Lelonek | באינסטגרם @chayaleloneck | בטיקטוק | לקייטרינג, מגשי אירוח ועוד: 0549572933
להשאיר תגובה