קבלו מתכון של סלט חצילים קלוי מושלם וטעים בשילוב טעמים של חצילים עסיסיים עם פלפלים שמקפיצים את הטעם ברמות.
מתכון קליל וקל להכנה לסלט צבעוני מגרה, שמפתיע את כולם בטעמים מענגים.
סלט חצילים קלוי בטעם מושלם
מתכון קליל וקל להכנה של סלט חצילים צבעוני מגרה, שמפתיע את כולם בטעמים מענגים.
מרכיבים
- 2 חצילים בינוניים
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל צהוב או כתום
- 1 כף שום
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה ג’ק
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
שלבי הכנה
- נקלה את החצילים מכל הצדדים על הגז או שנחצה אותם לאורך ונצלה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (כ-45 דקות סה"כ) עד שהם נחרכים ונעשים רכים לגמרי.
- נקרר ונקלף את החצילים, ואז נמעך אותם במזלג היטב. נעביר לקערה.
- נחתוך את הפלפלים לרצועות דקות מאוד ואז נוסיף את שאר המצרכים.
- נערבב ונתבל, שיספגו את כל הטעמים.
- למי שאוהב, ניתן לזלף לטעם גם שמן זית וגם מיץ לימון לפי הטעם.
מקור: סלט חצילים – צביה אורן
באיזו טמפרטןרה?
היי אירה,
מחממים תנור ל-200 מעלות. חוצים את החצילים לאורך וצולים כ-45 דקות, או עד שהם נחרכים.
בהצלחה 🙂