סלט חצילים פיקנטי משגע, בדיוק מהסוג שדורש חלה טרייה וטעימה ולא צריך עוד שום דבר ליד! סלט חצילים ממכר, שקל להכין ותמיד יוצא מושלם ומשדרג כל ארוחה! למי שרוצה גרסה בריאה יותר, ניתן גם לאפות את החצילים במקום לטגן.
סלט חצילים פיקנטי קל להכנה
מתכון קל להסלט חצילים פיקנטי משגע שחובה להכין
מרכיבים
- 2 חצילים חתוכים לקוביות בינוניות
- 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות בינוניות
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
- 6-5 שיני שום פרוסות
- 240 מ”ל עגבניות מרוסקות
- 1 כף גדושה רסק מרוכז
- 1 כוס מים
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כף תבלין שום גבישי
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית צ’ילי גרוס
- 1 כפית מלח
- חופן פטרוזיליה קצוצה
שלבי הכנה
- משהים ומסננים את קוביות החצילים מנוזלים עם מעט מלח במשך כ־20 דקות.
- מטגנים את קוביות החצילים ומניחים על נייר סופג.
- שמים בסיר שמן בכמות נדיבה, מטגנים פלפל הירוק כחמש דקות, מוסיפים עגבניות ופרוסות שום ומטגנים כעשר דקות עד שהעגבניות נעשות מחוספסות וטיפה נמרחות.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק, תבלינים ומים ומערבבים.
- מוסיפים את החצילים, מערבבים ומבשלים בחום נמוך במשך כ-20 דקות.
- מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים, מקררים ומעבירים לכלי אטום. מאחסנים במקרר.
מקור: לבשל ולאפות עם ליטל
מוזמנים לעקוב בקבוצה הרשמית
להשאיר תגובה