סלט ביצים – טעים ומפנק עם בצל ירוק רענן ותיבול מדויק.
פשוט מבשלים את הביצים, חותכים, מערבבים ומקבלים תוצאה מושלמת.
סלט ביצים ובצל ירוק
סלט עם תיבול מדויק וטעם נהדר.
מרכיבים
- 5 ביצים מבושלות קשות קלופות וחתוכות לקוביות
- 1 צרור בצל ירוק טרי שטוף וחתוך לטבעות כולל הגבעולים והבצלים הלבנים
- ½ כפית מלח ורוד הימלאיה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית פפריקה אדומה מתוקה
- 2-3 כפות שמן זית
שלבי הכנה
- תחילה לאחר החיתוך להעביר את הבצל לקופסא.
- להוסיף את הביצים החתוכות ולערבב בעדינות.
- להוסיף שמן זית ולפזר מעל את התבלינים.
מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה