הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

סלט אבוקדו וביצים קליל וטעים

מתכון להכנת סלט אבוקדו וביצים עשיר וטעים, מרענן ומרשים!

מעולה למריחה בכריך, על צנים או באגט פריך.

מתכון סלט אבוקדו

סלט אבוקדו וביצים – קליל, טעים, פשוט מעדן!

הדפסה
קליל להכנה וטעים במיוחד
של: אתי שחר

ציוד

  • מג'ימיקס / פומפייה

מרכיבים

  • 2 אבוקדו בשלים קלופים
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים חלקים לבנים + העלים הירוקים הרעננים שצמודים ללבן לא הקצוות
  • 4 ביצים קשות
  • מיץ לימון לפי טעם לפחות מחצי לימון
  • מלח לפי טעם
  • 2 כפות גדושות מיונז אמיתי

שלבי הכנה

  • לגרד על פומפייה גסה את הביצים והאבוקדו (אפשר במג'ימיקס או על פומפייה גסה).
  • להוסיף בצלים ירוקים קצוצים, מיונז, מיץ לימון לפחות ולתבל לפי טעם.
  • למעוך היטב במזלג, לערבב ולשמור בכלי סגור שלא ישחיר.

הערות וטיפים

  • רצוי להכין סלט אבוקדו בסמוך להגשה או לפחות באותו יום.
  • מיץ הלימון בנוסף לטעם שהוא מעניק לסלט, גם מונע השחרה של האבוקדו.
  • גם אם הסלט טיפה משנה את צבעו, הוא נשמר היטב במקרר וטעים גם אחרי יומיים
צילום: אתי שחר

מקור: אתי שחר – ס‎לט אבוקדו