מתכון להכנת סלט אבוקדו וביצים עשיר וטעים, מרענן ומרשים!
מעולה למריחה בכריך, על צנים או באגט פריך.

סלט אבוקדו וביצים – קליל, טעים, פשוט מעדן!
קליל להכנה וטעים במיוחד
ציוד
- מג'ימיקס / פומפייה
מרכיבים
- 2 אבוקדו בשלים קלופים
- 4 בצלים ירוקים קצוצים חלקים לבנים + העלים הירוקים הרעננים שצמודים ללבן לא הקצוות
- 4 ביצים קשות
- מיץ לימון לפי טעם לפחות מחצי לימון
- מלח לפי טעם
- 2 כפות גדושות מיונז אמיתי
שלבי הכנה
- לגרד על פומפייה גסה את הביצים והאבוקדו (אפשר במג'ימיקס או על פומפייה גסה).
- להוסיף בצלים ירוקים קצוצים, מיונז, מיץ לימון לפחות ולתבל לפי טעם.
- למעוך היטב במזלג, לערבב ולשמור בכלי סגור שלא ישחיר.
הערות וטיפים
- רצוי להכין סלט אבוקדו בסמוך להגשה או לפחות באותו יום.
- מיץ הלימון בנוסף לטעם שהוא מעניק לסלט, גם מונע השחרה של האבוקדו.
- גם אם הסלט טיפה משנה את צבעו, הוא נשמר היטב במקרר וטעים גם אחרי יומיים

מקור: אתי שחר – סלט אבוקדו
להשאיר תגובה