הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

סינרול קינמון רך ומיוחד

מתכון סינרול קינמון

קבלו מתכון להכנת סינרול קינמון הכי רך שתאכלו.

סינרול קינמון שמכינים מבצק מעולה במרקם חלומי.

מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן
מתכון סינרול קינמון

סינרול קינמון רך ומיוחד

הדפסה
טעם עשיר עם בצק מושלם
של: ליטל כהן

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 17 גרם שמרים יבשים 2 כפות
  • 200 גרם סוכר
  • 1 כף סוכר וניל
  • 500 מ”ל חלב
  • 4 ביצים
  • 200 גרם חמאה רכה מאוד
  • 1 כפית מלח

למלית:

  • 80 גרם חמאה רכה
  • סוכר חום לפי העין, קצת פחות מכוס
  • 1 כף קינמון

שלבי הכנה

  • לערבב את כל חומרי הבצק, הבצק רך מאוד וזה בסדר, כך זה צריך להיות! בצק רך מניב תוצאות מושלמות.
  • להתפיח את הבצק עד שמכפיל את נפחו, גם התפחת לילה שלם (אפשר במקרר) תהיה מומלצת לבצק הזה.
  • לחלק בצק לשניים, מרדדים כל חלק לעלה.
  • למרוח 80 גרם חמאה רכה על כל עלה ומעליו סוכר חום דביק מעורב עם קינמון.
  • לרדד לגליל וחותכים את הבצק באמצעות חוט דנטלי!
  • זה יוצר עיגולים מושלמים והמילוי לא בורח החוצה.
  • לסדר בתבנית (איזה סוג שרוצים), מורחים ביצה .
  • להכניס לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות למשך 20 דקות בערך.
מתכון סינרול קינמון
צילום: ליטל כהן

מקור: סינרול קינמון – ליטל כהן