קבלו מתכון להכנת סינרול קינמון הכי רך שתאכלו.
סינרול קינמון שמכינים מבצק מעולה במרקם חלומי.









סינרול קינמון רך ומיוחד
טעם עשיר עם בצק מושלם
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 1 קילו קמח
- 17 גרם שמרים יבשים 2 כפות
- 200 גרם סוכר
- 1 כף סוכר וניל
- 500 מ"ל חלב
- 4 ביצים
- 200 גרם חמאה רכה מאוד
- 1 כפית מלח
למלית:
- 80 גרם חמאה רכה
- סוכר חום לפי העין, קצת פחות מכוס
- 1 כף קינמון
שלבי הכנה
- לערבב את כל חומרי הבצק, הבצק רך מאוד וזה בסדר, כך זה צריך להיות! בצק רך מניב תוצאות מושלמות.
- להתפיח את הבצק עד שמכפיל את נפחו, גם התפחת לילה שלם (אפשר במקרר) תהיה מומלצת לבצק הזה.
- לחלק בצק לשניים, מרדדים כל חלק לעלה.
- למרוח 80 גרם חמאה רכה על כל עלה ומעליו סוכר חום דביק מעורב עם קינמון.
- לרדד לגליל וחותכים את הבצק באמצעות חוט דנטלי!
- זה יוצר עיגולים מושלמים והמילוי לא בורח החוצה.
- לסדר בתבנית (איזה סוג שרוצים), מורחים ביצה .
- להכניס לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות למשך 20 דקות בערך.

מקור: סינרול קינמון – ליטל כהן
להשאיר תגובה