קבלו מתכון של סיגרים מתוקים ממולאים שקדים בהכנה קלילה ותוצאה מושלמת.
בצק נדיר ואורגינל לסיגרים מתוקים וטעימים זיכרון ילדות, בשיטת הרידוד במילוי שקדים/קוקוס מה שתרצו שניהם טעימים!
סיגרים מתוקים ממולאים שקדים
קבלו מתכון של סיגרים מתוקים ממולאים שקדים בהכנה קלילה ותוצאה מושלמת.
ציוד
- מחבת
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לבצק:
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- ¼ כוס חומץ
- 1 כוס אבקת סוכר
- קמח כמה שנכנס לבצק רך – בערך 500 גרם
מילוי:
- 4 כוסות שקדים טחונים
- ¾ כוס סירופ סוכר
לסירופ:
- 1 קילו סוכר
- 3 כוסות מים
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
שלבי הכנה
- נעביר לשקית זילוף ולקרר שעה במקרר.
- ניתן לבצק מנוחה כשעה במקרר.
- נקרוץ פיסות בצק לרדד למלא או לזלף.
- נגלגל ולטגן לא לשרוף לקרר ולטבול בסירופ.
מקור: רונית פרץ , Ronita Fishman Abuhatzira
להשאיר תגובה