הקינוח המושלם – סושי שוקולד עם המון קוקוס הכי טעים שיש! שיגרוף המון מחמאות לאחר כל ביס, זו הבטחה!
מתכון שהכי קל להכנה שיש, פשוט ומהיר שידהים את האורחים – מדהים, וטעים!
סושי שוקולד קל שגורף מחמאות
מרכיבים
לגנאש:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת צמחית או מתוקה
למלית:
- 100 גרם שוקולד לבן פרווה או חלבי
- 50 גרם שמנת צמחית או מתוקה
- 150 גרם שמנת צמחית או מתוקה
- 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
- ¾ כוס קוקוס
לציפוי:
- קוקוס טחון לבן/ קוקוס קלוי או כל ציפוי שאתם אוהבים
שלבי הכנה
- להכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל.
- נעביר לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
- נקפיא שעה.
להכנת המלית:
- לשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך…
- נמיס 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
- נערבב ונכניס למקרר לקירור של חצי שעה.
- נוציא מהמקרר, ונקציף 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף נוסיף 3/4 קוקוס.
- נעביר לשקית זילוף בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
- נוציא את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה.
- נשים בכל קצה את הפס העבה ונגלגל לרול.
- את הרול נגלגל בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
- ניתן להמיס שוקולד לבן פרווה ונזלף מעל פסים ליופי.
מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: עולם שלם של טעמים 0507788150
להשאיר תגובה