קבלו מתכון של סופריטו בשר ותפוחי אדמה עם קציצות עסיסיות ומתובלות.
סופריטו עם תפוחי אדמה מוזהבים ומטוגנים שמבושלים ביחד עם רוטב סמיך עד לקבלת שילוב טעמים מטריף.
סופריטו בשר ותפוחי אדמה
תבשיל נוסטלגי וטעים ברוטב סמיך ומפנק!
מרכיבים
- 3-4 תפוחי אדמה
- 1 כף אבקת מרק
- ½ כפית כורכום
- פלפל שחור פפריקה, ומלח
- 2 כוסות מים רותחים
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון
- 1 בצל קצוץ מטוגן
- כוסברה מעט
- פטרוזיליה מעט
- 1 כפית מלח
- ½ כפית כמון
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה
- 1 ביצה
- 3 כפות פירורי לחם
שלבי הכנה
- נערבב את החומרים היטב ויוצרים קציצות. מטגנים ומוציאים לנייר סופג.
- נטגן בסיר נפרד תפוחי אדמה, עד שמזהיבים מכל הכיוונים ונעביר לנייר סופג.
- בסיר רחב נטגן בצל ונוסיף כף אבקת מרק, כורכום, פלפל שחור, פפריקה ומלח.
- נוסיף מים רותחים איזה 2 כוסות.
- נבדוק את הטעמים ואז נוסיף את הקציצות והתפוחי אדמה ונבשל ביחד בערך 45 דקות.
מקור: מיכל מדינה
להשאיר תגובה