סופלה שוקולד פרווה שאפשר להגיש אחרי ארוחה בשרית.
זה אחד המתכונים הכי טעימים וממכרים שייצא לכן להכין!

סופלה שוקולד פרווה
מפנק וטעים. קל להכנה וגורף מחמאות!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
- 11 שקעי מאפינס
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 חבילות שוקולד מריר לבלילה + 1 קוביית שוקולד בכל סופלה סה"כ 12 קוביות
- ½ כוס שמן
- ¾ כוס קמח
שלבי הכנה
- להמיס את השוקולד והשמן בסיר עד שנקבל בלילה חלקה.
- בינתיים בקערה להקציף את הביצים והסוכר כעשר דקות.
- לאחר שהשוקולד נמס, להוסיף אותו לקערת הביצים והסוכר ולערבב.
- להוסיף את הקמח, ולהמשיך לערבב עד לבלילה חלקה.
- לשפוך לתבניות אישיות ולשים באמצע כל סופלה קוביית שוקולד.
- לאפות בתנור ב180 מעלות כעשר עד חמש עשרה דקות בדיוק.

מקור: תהילה סלומוביץ' שיתוף: Ronit Cohen
נראה טוב אבל איך 10 עד 15 דקות זה יכול להיות בדיוק?
היי,
סופלה לוקח ממש מעט זמן אפייה.
בהצלחה!
אין אבקת אפיה?
היי,
לא, אין צורך. בהצלחה!
האם צריך אבקת אפיה ואם אפשר עם קונפלור
היי תמר,
אין צורך, בהצלחה!