הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

סופלה שוקולד פרווה טעים וממכר

מתכון סופלה שוקולד

סופלה שוקולד פרווה שאפשר להגיש אחרי ארוחה בשרית.

זה אחד המתכונים הכי טעימים וממכרים שייצא לכן להכין!

מתכון סופלה שוקולד

סופלה שוקולד פרווה

הדפסה
מפנק וטעים. קל להכנה וגורף מחמאות!
Servings 11 יחידות
של: תהילה סלומוביץ’

ציוד

  • מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
  • 11 שקעי מאפינס

מרכיבים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 חבילות שוקולד מריר לבלילה + 1 קוביית שוקולד בכל סופלה סה”כ 12 קוביות
  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס קמח

שלבי הכנה

  • להמיס את השוקולד והשמן בסיר עד שנקבל בלילה חלקה.
  • בינתיים בקערה להקציף את הביצים והסוכר כעשר דקות.
  • לאחר שהשוקולד נמס, להוסיף אותו לקערת הביצים והסוכר ולערבב.
  • להוסיף את הקמח, ולהמשיך לערבב עד לבלילה חלקה.
  • לשפוך לתבניות אישיות ולשים באמצע כל סופלה קוביית שוקולד.
  • לאפות בתנור ב180 מעלות כעשר עד חמש עשרה דקות בדיוק.
מתכון סופלה שוקולד
צילום: תהילה סלומוביץ’

מקור: תהילה סלומוביץ’ שיתוף: Ronit Cohen