הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

סופגניות אמסטרדם – סופגניות שוקולד נדירות ביותר

מתכון סופגניות שוקולד

סופגניות אמסטרדם – סופגניית שוקולד רכה ומופלאה במלית שוקולד לבן.

תתכוננו להרשים עם המעדן המיוחד הזה שתמיד יגנבו את אור הזרקורים!

מתכון סופגניות שוקולד

סופגניות שוקולד אמסטרדם

הדפסה
סופגניות טעימות במילוי שוקולד לבן!
Servings 20 סופגניות במשקל 45 גרם
של: עינת בוימן

ציוד

  • סיר טיגון
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • פרלין שוקולד לבן 20 גרם בכל סופגנייה
  • 470 גרם קמח לחם
  • 30 גרם קקאו איכותי
  • 1 כף שמרים יבשים / 25 גרם שמרים טריים חצי קובייה
  • 50 גרם סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
  • 2 ביצים
  • 1 כף אלכוהול רום/ ברנדי/ וודקה/ערק
  • 50 מל שמן
  • 1 כוס מים בהדרגה
  • 1 קורט מלח

שלבי הכנה

  • נלוש את כל המצרכים יחד ואת המים שמים בהדרגה (לא בטוח שצריך הכל).
  • הבצק צריך להיות רך ונוח לעבודה ולא דביק. לישה כ-12 דקות.
  • להכין פרלינים משוקולד לבן איכותי לא ורד הגליל! אלא נטיפי שוקולד לבן. במתכון משתמשים בקליבו.
  • לקחת כמה נטיפים של שוקולד ולמעוך אותם יחד במשקל של 20 גרם עד שנוצר כדור.
  • לחלק את הבצק ל-20 כדורים שווים.
  • למעוך כל כדור ולהניח בתוכו פרלין ואז לסגור ולגלגל היטב שהכדור יהיה סגור כמו שצריך .
  • להניח כל כדור על ריבוע נייר אפייה משומן וקטן.
  • לכסות ולתת לכדורים לתפוח כשעה ורבע.
  • לחמם שמן בסיר ל-160 מעלות. מומלץ מד חום .
  • לטגן כל כדור כדקה וחצי מכל צד.
  • שהסופגנייה יוצאת מהשמן לנער אותה ולטבול בתוך קערה עם סוכר.
מתכון סופגניות שוקולד
צילום: עינת בוימן

הפוסט המקורי: סופגניות אמסטרדם משגעות – עינת בוימן