הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

סהרוני שוקולד קלים, מבצק פריך וממכר!

סהרוני שוקולד

עוגיות סהרוני שוקולד שנמסים בפה ויוצרים חגיגה שקשה להפסיק לאכול! מתכון פשוט לעוגיות בצק פריך, מבצק רך ונוח לעבודה במילוי שוקולד עשיר שמדרג כל ביס! עוגיות הכי מושלמות שיש להגשה לצד הקפה! כמה קלות, ככה טעימות!

סהרוני שוקולד

עוגיות סהרוני שוקולד

הדפסה
מתכון פשוט לעוגיות סהרוני שוקולד מושלמות לאירוח
של: שושנה אסולין

ציוד

  • כוס חד פעמית לשתייה קרה

מרכיבים

  • 1 מרגרינה 200 גרם
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 קילוגרם קמח בערך, כמה שנכנס עד לקבלת בצק חלק ונעים

למילוי:

  • ממרח שוקולד

שלבי הכנה

  • מערבבים בקערה מרגרינה, שמן, מיץ תפוזים, אבקת אפייה וסוכר וניל, מוסיפים קמח כמה שנכנס ומערבבים עד קבלת בצק רך ונעים ואחיד.
  • על שיש מקומח מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של פינג פונג.
  • פותחים את הכדורים ומורחים קצת שוקולד בקצה., מגלגלים לחצי הכדור (שני גלגולים) ואז בעזרת סכין עושים חמישה חריצים בחצי הכדור שנותר, ואז ממשיכים לגלגל עד הסוף.
  • מעגלים לצורת סהרון ושמים בתבנית תנור עם נייר אפייה. ממשיכים ככה עם שאר הכדורים.
  • אופים בתנור שחומם ל־180 מעלות חום עליון תחתון, במשך 12 דקות בערך, עד הזהבה.
  • מפזרים אבקת סוכר.

הערות וטיפים

סהרוני שוקולד
צילום: שושנה אסולין


מקור: סהרוני שוקולד – שושנה אסולין