סברינה עסיסית ומפנקת – מתכון מנצח ומעולה לסברינות אישיות ביתיות, רטובות ועסיסיות בקלי קלות.
מתכון חלבי פשוט וטעים שמכינים בקלי קלות ללא מיקסר, אין טעים ומתוק מזה. מתכון שיחזיר אותכם לילדות, מומלץ בחום!

סברינה עסיסית ומפנקת
מתכון שיחזיר אתכם לילדות
ציוד
- כוס חד פעמית חמה
מרכיבים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 2 כפות שמן
- ½1 מיכל יוגורט טבעי 3% 300 מ"ל
- ½1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
לסירופ:
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- חצי בקבוק רום
לקרם:
- 2 שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל – 20 גרם
שלבי הכנה
- בקערה לערבב: 3 ביצים חצי כוס סוכר 2 כפות שמן מיכל וחצי יוגורט טבעי 3% – לערבב היטב ללא מיקסר.
- להוסיף 1 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה נערבב לאיחוד.
- נשמן תבניות חד פעמיות נשים עד לחצי גובה התבנית.
- נאפה בחום 170 מעלות עד שמזהיב קלות ונקרר מעט.
- נוציא מהתבנית לשים בסיר עם הסירופ 10 שניות מצד אחד להפוך ושוב 10 שניות לסדר על צלחת הגשה ונקרר היטב.
- נחצה באמצע ונשים כפית קונפיטורת תות מעל.
- לזלף קרם לסות בחלק השני שוב לזלף קרם ולשים דובדבן מעל.
להכנת הסירופ:
- נביא לרתיחה ואז נצנן 2 כוסות מים 1 כוס סוכר חצי בקבוק רום.
- הסירופ צריך להיות קר והעוגה פושרת או קצת חמה.
לקרם:
- נקציף את מרכיבי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.

מקור: חני קונאשוילי
להשאיר תגובה