נתחי חזה עוף במחבת ובמרינדה משגעת! מתכון קל שמכינים במהירות ומושלם לכל שומרי המשקל לצד סלט ירוק עשיר! מנה עיקרית מושלמת לכל ארוחה ומשתלבת נהדר לצד כל תוספת שתבחרו! ניתן להכין גם בתנור למי שרוצה!
נתחי חזה עוף במחבת
מתכון קל ומהיר להכנת חזה עוף במחבת, במרינדה משגעת
מרכיבים
- ½ קילו חזה עוף/פרגית
- שמן זית
- גמבות בשלל צבעים לפי הטעם
- 1 בצל
- שום כתוש לפי הטעם
- 1 כפית פפריקה
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית רוטב סויה
- 1 כפית טריאקי
- סילאן לפי הטעם
שלבי הכנה
- משרים את החזה עוף/פרגית במרינדה של שמן זית, שום כתוש, פפריקה וסילאן (ממש מעט מכל דבר וללא מלח, מומלץ לפחות שעתיים) .
- מטגנים בצל וגמבה בשמן זית ומוסיפים חזה עוף/פרגית.
- מתבלים בשום כתוש/אבקת שום, פלפל שחור גרוס, מלח, פפריקה מתוקה, כורכום, רוטב סויה, רוטב טריאקי ומעט סילאן.
- הופכים מדי פעם את הנתחים ומבשלים עד שהפרגית/חזה עוף מתנתקת מהמזלג.
הערות וטיפים
אפשר להכין מנתחי פרגית ואפשר מחזה עוף.
מקור: תמי גבאי-ביטון
להשאיר תגובה