מתחשק לכם נשנוש מפנק וטעים בלי כל רגשות האשמה הנלווים עם הקלוריות הרבות? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!
קבלו מתכון לנשנוש שוקולד טחינה הכי טעים שיש עם המון אגוזים קראנצ’ים בפנים השומרים על מרקם חלומי לצד טעם שוקולדי מושחת שלא שוכחים.
מכינים נשנוש זה בכלום זמן ובלי להשקיע את כל היום במטבח, ונהנים מטעמי שוקולד אמיתיים שישאירו את כולם מכורים!
נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים
ציוד
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 1 ¼ כוסות אגוזי מלך
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כוס טחינה גולמית
- 3 כפות סילאן
שלבי הכנה
- קולים את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה, ואז קוצצים אותם לחתיכות גסות.
- ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
- לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, מוסיפים כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן, ואז מוסיפים את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ומערבבים.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ומכניסים את עיסת השוקולד לתבנית.
- מפזרים שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ומקררים בפריזר כשעה.
- מוציאים ופורסים לקוביות בגודל הרצוי. שומרים במקפיא.
מקור: נשנוש שוקולד טחינה – זוהר שרעבי
ניראה מעולה ,הולכת להכין ביי
היי אליזבת,
איך יצא?? נשמח לדעת 🙂