הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים

מתכון נישנושי שוקולד

נשנוש מפנק וטעים בלי רגשות האשמה הנלווים.

מתכון לנשנוש שוקולד טחינה עם המון אגוזים קראנצ'ים.

מתכון נישנושי שוקולד

נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים

הדפסה
נשנוש טעים בהכנה קלה
של: זוהר שרעבי

ציוד

  • תבנית אינגליש קייק

מרכיבים

  • ¼1 כוסות אגוזי מלך
  • 200 גרם שוקולד מריר 2 חפיסות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3 כפות סילאן

שלבי הכנה

  • לקלות את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה.
  • לקצוץ אותם לחתיכות גסות.
  • להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
  • לערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
  • לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, להוסיף כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן.
  • להוסיף את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ולערבב.
  • לרפד תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ולהכניס את עיסת השוקולד לתבנית.
  • לפזר שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ולקרר בפריזר כשעה.
  • להוציא ולפרוס לקוביות בגודל הרצוי.
  • לשמור במקפיא.
מתכון נישנושי שוקולד
צילום: זוהר שרעבי

מקור: נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים – זוהר שרעבי