נשנוש מפנק וטעים בלי רגשות האשמה הנלווים.
מתכון לנשנוש שוקולד טחינה עם המון אגוזים קראנצ'ים.
נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים
נשנוש טעים בהכנה קלה
ציוד
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- ¼1 כוסות אגוזי מלך
- 200 גרם שוקולד מריר 2 חפיסות
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כוס טחינה גולמית
- 3 כפות סילאן
שלבי הכנה
- לקלות את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה.
- לקצוץ אותם לחתיכות גסות.
- להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
- לערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
- לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, להוסיף כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן.
- להוסיף את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ולערבב.
- לרפד תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ולהכניס את עיסת השוקולד לתבנית.
- לפזר שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ולקרר בפריזר כשעה.
- להוציא ולפרוס לקוביות בגודל הרצוי.
- לשמור במקפיא.
מקור: נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים – זוהר שרעבי
אפשר בלי טחינה,בפסח אנחנו נמנעים מטחינה,מה במקום?
היי גילה,
אפשר חמאת שקדים או חמאת קשיו במקום.
בהצלחה!
נשמע טעים , מה אפשר להחליף את השמן קנולה? להוסיף סילאן , להוסיף טחינה ?
אפשר לקנות אגוזים קלויים וחמאה במקום שמן?
פשוט להכנה וטעים ואפילו טבעוני – מומלץ
היי לילי,
תענוג!! שמחים שנהנית מהמתכון 🙂