קבלו מתכון של כרובית בתנור זה הנשנוש הכי טעים שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול.
נשנוש בריא וקל מאוד להכנה ומתאים להגשה בכל רגע נתון, בלי לטגן בכלל!
נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול
כרובית בתנור היא נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- סיר
מרכיבים
- 1 כרובית לבנה
- 2 כפות חומץ תפוחים
- 2-3 ביצים
- 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
- 3 כפות שמן זית
- שומשום שחור אפשר גם חום
שלבי הכנה
- נחתוך לפרחי כרובית, להעביר לקערה ולשטוף היטב במים וחומץ תפוחים, לשטוף ולסנן.
- נכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט 6 דקות, לסנן ולקרר.
- נחמם תנור ל-220 מעלות.
- נכין בלילה עם ביצים, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור, מלח ורוד הימלאיה, שמן זית ושומשום ולערבב היטב.
- נטבול היטב כל פרח בבלילה, ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
- ננעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפייה, לכסות ומעל לכסות בנייר אלומניום כדי שלא ישרף.
- נוריד את הנייר לאחר השחמה קלה (20 דקות) ולאפות עד השחמה מלאה ומרקם קריספי (סה”כ 40-45 דקות).
מקור: צביה אורן
להשאיר תגובה