הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול

מתכון כרובית בתנור

קבלו מתכון של כרובית בתנור זה הנשנוש הכי טעים שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול.

נשנוש בריא וקל מאוד להכנה ומתאים להגשה בכל רגע נתון, בלי לטגן בכלל!

מתכון כרובית בתנור

נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול

הדפסה
כרובית בתנור היא נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול.
של: צביה אורן

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • סיר

מרכיבים

  • 1 כרובית לבנה
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 2-3 ביצים
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
  • 3 כפות שמן זית
  • שומשום שחור אפשר גם חום

שלבי הכנה

  • נחתוך לפרחי כרובית, להעביר לקערה ולשטוף היטב במים וחומץ תפוחים, לשטוף ולסנן.
  • נכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט 6 דקות, לסנן ולקרר.
  • נחמם תנור ל-220 מעלות.
  • נכין בלילה עם ביצים, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור, מלח ורוד הימלאיה, שמן זית ושומשום ולערבב היטב.
  • נטבול היטב כל פרח בבלילה, ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
  • ננעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפייה, לכסות ומעל לכסות בנייר אלומניום כדי שלא ישרף.
  • נוריד את הנייר לאחר השחמה קלה (20 דקות) ולאפות עד השחמה מלאה ומרקם קריספי (סה”כ 40-45 דקות).
מתכון כרובית בתנור
צילום: צביה אורן

מקור: צביה אורן