מעדן נוסטלגי והכי טעים ומיוחד של נקניק שוקולד, שתמיד מציף בזיכרונות ילדות מתוקים מתוקים.
מגלגלים לנחש ארוך, מקפיאים, פורסים, לוקחים ביס, עוצמים עיניים, ומתמכרים.
נקניק שוקולד
נקניק מיוחד עם רוטב שמנת, פיסטוקים, אגוזים או נוטלה.
ציוד
- סיר קטן
- ניילון נצמד
מרכיבים
- 1 שרוול פתיבר מפורר
- 200 גרם שוקולד מריר / חלב
- 1 כוס אגוזים קצוצים
- 1 שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- לחמם את השמנת בסיר קטן יחד עם השוקולד.
- לערבב עד קבלת תערובת אחידה. לא להרתיח.
- לכבות את האש ולהוסיף את שברי הביסקוויטים והאגוזים.
- לצנן מעט, נניח על ניילון נצמד ולגלגל לנקניק.
- להקפיא מספר שעות ואז לפרוס.
הערות וטיפים
לשדרוג: במקום כוס אגוזים ניתן לערבב מעט פיסטוקים עם אגוזי פקאן מתוק ואגוזי מלך ולהוסיף כף גדושה של ממרח שוקולד נוטלה וכף אחת אבקת נס-קפה.
מקור: תילי טובה
להשאיר תגובה