קבלו מתכון של שניצל תירס מעלף – קחו הפסקה מבצקים ותפנקו את הילדים עם שניצל תירס פריך וטעים.
מאז שהתחלתי להכין את המתכון הזה של שניצל תירס הילדים לא מסכימים לאכול את השניצל הקנוי!
מתכון שניצל תירס קריספי וקל להכנה
מאז שהתחלתי להכין את המתכון הזה של שניצל תירס הילדים לא מסכימים לאכול את השניצל הקנוי!
מרכיבים
- 2 קופסאות תירס בינוניות, כ-500 גרם משקל מסונן. אפשר גם תירס טרי או חצי שקית תירס קפוא שהופשר.
- 3 תפוחי אדמה
- 1 בצל גדול
- 1 כוס קמח תירס
- 4 כפות קמח לבן
- 2 כפות פירורי לחם
- 2 ביצים
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף מרק עוף
- מלח לפי הטעם
לציפוי:
- פירורי לחם זהובים
- 2 ביצים
שלבי הכנה
- לבשל את התפוחי אדמה חצי בישול – כ – 20 דקות.
- לקצוץ את הבצל דק.
- לטחון בנפרד במערבל את תפוחי האדמה ואת התירס (התירס אמור להיות טיפה גס).
- לשים בקערה את כל המרכיבים ונערבב טוב.
- להכין תבנית אפיה עם נייר אפיה משומן.
- ניקח כדור מהעיסה ונשטח על כף היד לצורת שניצל לא דק ולא עבה – ולהניח על נייר אפייה משומן.
- להכניס לתנור שחיממנו מראש על 200 מעלות ל 15-20 דקות (לגיבוש העיסה). מוצאים ומצננים.
- לטבול ב- 2 ביצים טרופות עם קצת פלפל שחור ומרק עוף מצפים בפירורי לחם ומטגנים עד להזהבה (למי שאוהב אפשר בתנור).
מקור: עינת חנניה
להשאיר תגובה