שניצל קריספי בטירוף ובציפוי מפתיע – מתכון שניצל מטוגן – אחד הטעימים – באחריות! שניצל שילדים אוהבים במיוחד, בציפוי משגע של ביסלי ופירורי לחם!
כולם ילקקו את האצבעות ויבקשו עוד מנה זה בטוח! מתאים במיוחד לארוחת צהריים ביחד עם תוספת אורז / פירה או כל מה שאתם אוהבים!
מתכון שניצל קריספי בציפוי מפתיע
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 10 יחידות שניצל חזה עוף דק מופשר
- 1 שקית ביסלי בצל 80 גרם
- 3 כפות רוטב שום
- 1 כף סילאן
- 2 ביצים
- פירורי לחם לציפוי
- פטרוזליה יבשה מעט
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- קמח לקמח לפי הטיגון
- שמן לטיגון
שלבי הכנה
- נקמח את כל חתיכות השניצלים וננער היטב משאריות.
- נטרוף את הביצים היטב עם הרוטב שום והסילאן.
- נטבול את השניצלים בתערובת וננער משאריות.
- את הביסלי נטחן במעבד מזון, נוסיף פירורי לחם, פטרוזיליה יבשה ונערבב.
- נכניס את השניצל לתערובת הפירורים נהדק מכל צד ונטגן במחבת בשמן עמוק.
מקור: איטל איטלי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח של איטל | ובטיקטוק
להשאיר תגובה