מכיוון ששניצל זה ה-מאכל הכי אהוב בארץ, גם על מבוגרים וגם על ילדים, אנחנו מביאים לכם מתכון מהמם ומושלם.
אז קבלו מתכון של שניצלים בהכנה קלה קלה עם בלילה הכי טובה שיש וציפוי ממכר של פירורי לחם ופנקו קראנצ’יים.
שניצל דק דק סופר קריספי, אקסטרה קראנצ’י
ציוד
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 קילו חזה עוף פרוס דק דק
- 2 ביצים
- 1 כף קטשופ
- 1 כף חרדל
- 1 כף מיונז
- ½ כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כפית גדושה מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום לא חובה
- 2 כפות גדושות קמח חובה
לציפוי:
- פירורי לחם זהובים
- פירורי פאנקו פירורי לחם יפניים
שלבי הכנה
- בקערה להשים יחד את כל חומרי הבלילה יחד עם חזה העוף הפרוס.
- לערבב היטב, נכסה ולהעביר למקרר לשעה (אפשר גם יותר).
- בקערה נפרדת לערבב יחד את פירורי הלחם ופירורי הפאנקו.
- לאחר שעה במקרר נערבב היטב את נתחי העוף עם הבלילה.
- להנעביר אחד אחד לקערת הפירורים לציפוי. יד אחת ברטוב ויד אחת ביבש.
- להקפיד להצמיד טוב טוב את הפירורים כי הפאנקו מעט עקשן.
- לטגן בשמן עמוק לא רותח מאוד כי הפאנקו נשרף יחסית מהר.
- להוציא לנייר סופג/רשת.
מקור: סתיו סעדון עמר
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם מוזמנים לעקוב באינסטגרם, טיקטוק, דף פייסבוק והזמנות קייטרינג
להשאיר תגובה