קבלו מתכון להכנת רולדת גבינה טעימה של האלופה מירב בדיט טליאז!
פס עוגת שמרים עלים ממולאת בגבינה מרשים וטעים במיוחד.
מתכון רולדת גבינה טעימה
עוגה מעולה עם תמונות שלבי הכנה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 חבילה בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות
למילוי:
- ½ קילו גבינה לבנה
- 1 חלמון
- ½ כוס סוכר
- ½1 כפות אינסטנט פודינג וניל
שלבי הכנה
הפשרת בצק והכנת מילוי:
- נפשיר במקרר בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות.
- לקערה נוסיף חצי קילו גבינה לבנה 1 חלמון חצי כוס סוכר כף וחצי אינסטנט וניל ואז נערבב היטב הכל יחד.
אופן ההרכבה:
- נפתח את הבצק בקצוות ונחתוך פסים לסגירה במרכז נוסיף את המילוי ונסגור.
- נעביר לנייר אפייה. נתפיח חצי שעה עם מגבת דקה מעל.
- נבריש חלמון ונפזר מעט שום שום.
- נכניס לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד שמזהיב יפה (חשוב שתהיה לזה אפייה טובה גם מבפנים).
- נקרר מעט ונפזר אבקת סוכר.
מקור: מתכון רולדת גבינה מאת: מירב בדיט טליאז
כמה זמן אפיה?
היי רחל,
תלוי בתנור, אבל בסביבות 30-40 דקות.
בהצלחה!
האם הכמות לשתי עוגות?
היי גלית,
הכמות לעוגה אחת גדולה, אבל את יכולה להכין שתיים קטנות יותר.
בהצלחה!
היי, האם בצק עלים רגיל גם יכול לעבוד?
היי דוד,
אכן כן, בהצלחה!