מתכון של קציצות בשר מעולות, רכות נימוחה ומרקם בשרי עסיסי ומשביע במיוחד.
קציצות טעימות בטירוף, קלות להכנה ויבואו מושלם גם עם חזה עוף טחון.
מתכון קציצות בשר עשירות, אווריריות ומטריפות
קציצות במרקם בשרי עסיסי ומשביע במיוחד
ציוד
- סיר
- מחבת לטיגון
מרכיבים
- 1 קילו בשר צלעות מספר 2 טחון או חזה עוף טחון
- 3 בצלים קצוצים דק וסחוטים
- 1 חבילת כוסברה קצוצה דק וסחוטה
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק וסחוטה
- ½ חבילת שמיר קצוץ דק וסחוט
- 3 פרוסות לחם לבן רטוב וסחוט
- 3 ביצים
- 1 כוס סולת
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית קינמון
- מלח קורט
- 2 תפוחי אדמה גדולים
שלבי הכנה
- נערבב היטב את המרכיבים חוץ מאת תפוחי האדמה ונניח בצד.
- נבשל במים את תפוחי האדמה גדולים בבישול חלקי כך שיהיו מעט קשים.
- נוציא, נצנן, ונחתוך לקוביות קטנות.
- נוסיף את תפוחי האדמה לעיסת הבשר.
- נערבב ונכניס למקרר לשעה ונטגן בשמן עד הזהבה.
הערות וטיפים
ניתן להקפיא לפני טיגון וגם אחריו.
מקור: אבי שריד
להשאיר תגובה