קבלו מתכון להכנת קוגל פשטידה פולנית שניתן להכין אותה בנוסחים שונים,
יש המון גרסאות למתכון אבל אצלי בבית יש דרישה חד ־ משמעית לנוסח הפיקנטי.
מתכון קוגל אטריות פיקנטי קל
פשטידת קוגל מסורתית וטעימה בנוסח פיקנטי.
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
- סיר
מרכיבים
- ¼1 כוס סוכר
- 6 כוסות מים רותחים
- 2 כפות פלפל שחור
- 2 כפיות מלח שטוחות
- 1 שקית אטריות דקו לא דקיקות, מומלץ של אסם
- ¾ כוס שמן
- 3 ביצים
שלבי הכנה
- נקרמל בסיר סוכר עד השחמה מלאה.
- נשפוך בזהירות 6 כוסות מים רותחים.
- נוסיף פלפל שחור ומלח.
- לאחר רתיחה נוסיף אטריות ושמן, לבשל עד ריכוך ולכבות את האש.
- נוסיף ולהשאיר לספיגת הנוזלים ולצינון קל.
- נוסיף ביצים ומערבבים היטב.
- ניצק לתבניות אינגליש קייק. נשטח ונהדק.
- נשפוך לכל תבנית כ-1/2 כוס מים, לכסות בנייר אפיה ועליו נייר אלומיניום ולאפות כשעה ב–190 מעלות.
- לאחר מכן נסיר את הכיסוי ולאפות כרבע שעה נוספת עד הזהבה.
מקור: גילה ומשה מוגמי | עוגות, קינוחים פירות ועוד.. שירות משלוחים כמעט לכל הארץ | מוזמנים לעקוב באינסטגרם
להשאיר תגובה