מתכון של קבב נדיר בעסיסיות מטריפה על מקלות תפוחי אדמה משגעים.
מנה טעימה בטוויסט חדשני שתמיד מצליחה להרשים בכל ביס מחדש.


מתכון קבב עסיסי על מקל תפו"א
במרק פטריות טעים ומושלם
ציוד
- סיר רחב
מרכיבים
- 1 קילו בשר טחון
- תפוחי אדמה גדולים
- 1 בצל גדול
- כוסברה קצוצה
- מלח קורט
- מעט מרק עוף
- פלפל שחור מעט
- כרכום
- מעט כמון
- ¼ כוס שמן
- פטריות מקופסת שימורים
שלבי הכנה
- בקערה נשים את הבשר, ונוסיף אליו בצל גדול מגורד וכוסברה קצוצה.
- נתבל במלח, מעט מרק עוף, פלפל שחור, כרכום, מעט כמון ורבע כוס שמן. נערבב את הכל היטב.
- ניקח את התפוחי אדמה גדולים וחותכים כמו צ'יפס לא עבה מדי.
- ניקח מהבשר כדור ונלביש בקצה של המקל תפו"א ונהדק בקצוות.
- בסיר רחב נטגן את הבצל, ואז נוסיף כוס וחצי מים. בכוס שמים מרק עוף, כורכום ופלפל שחור ונערבב היטב ונשפוך על הבצל.
- נערבב ונסדר את הקבבונים ובאמצע נשים פטריות קטנות שלמות.
- נבשל על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך. לא לשחק עם כף מדי פעם אפשר עם הידיים לנענע את הסיר.

מקור: מתכון קבב על מקל – מזל חלפון אוזנה
להשאיר תגובה