קבלו מתכון של ארוחת הצהריים טעימה וקלה להכנה שלא מביישת מסעדת בשרים טובה – מתכון קבב בחמש דקות הכנה.
קבב טעים במיוחד ומהיר להכנה, מתכון כולל שלבי הכנה מפורטים שגם אם אתם לא בשלנים גדולים, תצליחו להכין.
מתכון קבב בתנור ב-5 דקות
קבלו מתכון של ארוחת הצהריים טעימה וקלה להכנה שלא מביישת מסעדת בשרים טובה.
ציוד
- תבנית משומנת
מרכיבים
- בקר טחון 600-700 גרם
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- שמן זית לשימון התבנית
- שמן קנולה מעט
שלבי הכנה
- נכניס לקערה 600-700 גרם בקר טחון ונוסיף 1 בצל גדול קצוץ דק, 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק, מלח, פלפל, מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי).
- נערבב היטב וליצור קציצות.
- נניח על תבנית משומנת בשמן זית.
- נכניס לתנור חם (להניח באמצע התנור) בחום של 200 מעלות בין 20 דקות ל-חצי שעה (להפוך את הקבבים אחרי 10-15 הדקות הראשונות).
- לאחר חצי שעה נרים את התבנית קרוב לגריל עליון ונמשיך לצלות עוד 10 דקות עד לקבלת הגוון הרצוי.
מקור: תילי טובה
האם זה תכנית גריל?
היי אלי,
לא, תוכנית רגילה. בהצלחה!