הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון קבב בתנור ב-5 דקות

מתכון קבב

ארוחת הצהריים טעימה וקלה להכנה שלא מביישת מסעדת בשרים טובה.

מתכון להכנת קבב טעים ומהיר להכנה, ועם שלבי הכנה מפורטים.

מתכון קבב
צילום: תילי טובה
מתכון קבב
צילום: תילי טובה
מתכון קבב
צילום: תילי טובה
מתכון קבב
צילום: תילי טובה
מתכון קבב

מתכון קבב בתנור ב-5 דקות

הדפסה
קבב עסיסי ב-5 דקות עבודה בלבד!
של: תילי טובה

ציוד

  • תבנית

מרכיבים

  • בקר טחון 600-700 גרם
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • מלח קורט
  • פלפל שחור מעט
  • שמן זית לשימון התבנית
  • שמן קנולה מעט

שלבי הכנה

  • נכניס לקערה 600-700 גרם בקר טחון.
  • נוסיף 1 בצל גדול קצוץ דק, 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק, מלח, פלפל, מעט שמן קנולה (אני לא מכינה עם שומן מן החי).
  • נערבב היטב וניצור קציצות.
  • נניח על תבנית משומנת בשמן זית ולהכניס לתנור חם (להניח באמצע התנור) בחום של 200 מעלות בין 20 דקות ל-חצי שעה (להפוך את הקבבים אחרי 10-15 הדקות הראשונות).
  • לאחר חצי שעה נרים את התבנית קרוב לגריל עליון ונמשיך לצלות עוד 10 דקות עד לקבלת הגוון הרצוי.

הערות וטיפים

צריך להיזהר לא לייבש ולראות שהתבנית בתחתית עדיין רטובה!
מתכון קבב
צילום: תילי טובה

מקורתילי טובה