קבלו מתכון מנצח של צ׳ימיצ׳ורי ביתי, שמתאים ומוסיף לכל ארוחה, כל מטבל וכל משלוח מנות מחוץ לקופסא.
צ׳ימיצ׳ורי מתכון עם הרבה הרבה ירוק, תיבול טעים ומדוייק ומטבל מושלם ברמות.
מתכון צ׳ימיצ׳ורי ביתי מנצח
צ׳ימיצ׳ורי מתכון עם הרבה הרבה ירוק, תיבול טעים ומדוייק ומטבל מושלם ברמות.
מרכיבים
- 2 חבילות פטרוזיליה נקיה ויבשה
- 1 בצל סגול גדול
- ½1 ראשי שום קלופים
- 2 פלפלים חריפים
- פלפל שטה
- 2 גמבות אדומות
- ½ לימון מיץ מחצי לימון
- 1 כף מלח
- שמן לפי הצורך
שלבי הכנה
- נכין את כל המצרכים חתוכים גס ומכניסים למעבד מזון.
- נטחן היטב ומוסיפים בפולסים.
- שמן עד למרקם הרצוי.
- ככל שתוסיפו שמן המרקם יהיה סמיך יותר.
- אחרי הטחינה נוסיף לימון ומלח לפי הטעם.
מקור: פרח גבסו
מוזמנים לעקוב בקבוצתה במטבח עם פרח
זה אולי רוטב ירוק כלשהו, אולי סלסה ירוקה.
אבל……
צ’ימיצ’ורי זה לא.
הבסיס לצ’יציצ’ורי זה פטרוזיליה ונוזל (25% חומץ ו75% שמן מאכל).
טוב שלא קראת לזה סחוג
היי משה,
הרוטב הזה מבוסס על פטרוזיליה ויש בו נוזלים ותיבול, צ’ימיצ’ורי קלאסי שמגישים גם בהרבה מאוד סטייקיות בארץ.
מקווים שתיתן למתכון הזדמנות, הוא נהדר!!