מנה שתבוא בול כארוחה מלאת טעמים מופלאים, שיגרו את כל בלוטות הטעם ותמיד ישאירו טעם של עוד.
מתכון צלי כתף בתנור עם פטריות – נתחים שניצלים קלות במחבת ומיד עוברים לצלייה ממושכת בתנור.
מתכון צלי כתף בתנור עם פטריות
ציוד
- סיר רחב
מרכיבים
- 1 נתח צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
- 4 בצלים חתוכים לרצועות
- 1 קופסת פטריות שלמות משימורים
- קורט מלח
- פלפל שחור מעט
- כורכום מעט
- 1 כף מרק עוף
- תפוחי אדמה קטנים חתוכים לשניים
שלבי הכנה
- נצרוב בסיר גדול את קוביות הצלי משני הצדדים בשמן זית ונניח בצד.
- נטגן את רצועות הבצלים, להוסיף פטריות שלמות ואת הבשר ולתבל.
- נוסיף מים עד כדי כיסוי הבשר.
- נשים מכסה ולאפות שעתיים על 160 מעלות.
- אחרי שעתיים, נוסיף תפוחי אדמה ולאפות עוד שעה.
מקור: מורן תורג’מן
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה ובאינסטגרם
להשאיר תגובה