קבלו תבשיל חגיגי של פתיתים עם עוף עסיסי שמבשלים ביחד עם מגוון רחב של ירקות.
מתכון שחוסך המון התעסקות, מכינים במינימום כלים עם בונוס במהירות ההכנה.
פתיתים עם עוף וירקות
ציוד
- סיר
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ¼ כוס שמיר
- 1 קופסה פטריות 400 גרם – או סלסלה טרייה
- 2 גזר
- 1 גמבה
- 1 פלפל ירוק
- ¼ כוס שמן
- 1 בצל
- 6 חלקי עוף
- ¼ כוס כוסברה
- 1 שקית פתיתים 250 גרם
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- ¼ כפית מלח
- כפית מרק עוף
- ¼ כוס רוטב סויה
- ½ כוס רוטב צ’ילי
- ½ 3 כוסות מים
שלבי הכנה
- להשחים חלקי עוף עם 1/4 כוס שמן.
- להוסיף 2 כוסות מים ונתחיל לבשל חצי שעה ונתבל מלח פלפל רוטב צ’ילי ומעט מרק עוף.
- בסיר נפרד נטגן בצל למשך 3 דקות ואז נוסיף את הפתיתים עד השחמה.
- להוסיף את הירקות החתוכים ואת הפטריות והירק. נערבב היטב ונוסיף לסיר עם העוף שהתבשל.
- לתבל בסויה ובשאר המרכיבים.
- שוב נערבב ונוסיף כוס וחצי מים רותחים לכסות את הסיר עד גמר הנוזלים.
- לפזר כוסברה – ולהגיש.
מקור: אורה ארגוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בעמוד שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב
להשאיר תגובה