קבלו מתכון להכנת פשטידת בטטה מדהימה שמכינים בקלי קלות במחבת.
פשטידה קלה ומאוד קלה להכנה שבמהירות תהפוך לארוחה החביבה עליכם בשבוע.

פשטידת בטטה במחבת
שילוב טעמים מענג וחלומי
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 2 בטטות
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- ¼ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 5 ביצים L
- 1 בצל מטוגן לא חובה
- 3 כפות שמן
שלבי הכנה
- לקלף את הבטטות ומגרדים בפומפיה עבה.
- להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-5 ביצים גדולות.
- אפשר להוסיף בצל מטוגן. מערבבים הכל היטב.
- לחמם מחבת רחבה עם 3 כפות שמן, לשפוך את תערובת הבטטה ולשטח.
- לטגן על אש גבוהה כרבע שעה. מנענעים את המחבת וכאשר הפשטידה זזה כך נדע שהיא עשויה ולא תתפרק.
- מורידים מהאש, מניחים בצלחת שטוחה ורחבה על הפשטידה והופכים בזהירות.
- מחליקים את הפשטידה בחזרה למחבת כשהצד הלא עשוי כלפי מטה.
- לטגן כעשר דקות על להבה גבוהה ועוד כרבע שעה על אש נמוכה. לא לכסות.

מקור: פשטידת בטטה – אילנה לוי
להשאיר תגובה