מתכון של פרגיות טעימות ועסיסיות בטירוף, שטובלים במרינדה משגעת לקבלת מרקם רך וטעים – פשוט מושלם!
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים, מינימום של עבודה ומקבלים מנה מזינה וטעימה שמתאימה גם לשומרי משקל לצד סלט ירוק!
פרגיות עסיסיות במרינדה משגעת
ציוד
- מחבת פסים
מרכיבים
- 8 סטייק פרגית נקי
- 4 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור מעט
- 1 כף תבלין לפרגיות
- ½ כפית מרק עוף
- 1 כף דבש
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- כורכום מעט
שלבי הכנה
- ננקה את הסטייקים של הפרגיות היטב.
להכנת המרינדה:
- בקערה נשים את השמן, מלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, חצי כפית מרק עוף, תבלין לפרגיות, דבש, פפריקה מעושנת, ומעט כורכום.
- ניתן גם להוסיף עוד תבלינים שאוהבים לפי הטעם.
- נערבב היטב ואז נשרה את הפרגיות במרינדה למשך 20 דקות.
- נצרוב על מחבת פסים חמה משני הצדדים.
מקור: פרגיות במרינדה – מורן תורג’מן
להשאיר תגובה