ארוחה מושלמת בדיוק כמו שאיטלקים אוהבים, ברוטב נדיר.
מתכון להכנת פסטה בתנור שמכינים במהירות, קלי קלות ובתבנית אחת.
מתכון פסטה בתנור בתבנית אחת
טעם מטריף עם המון גבינה מעל
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- פסטה חיה
- שמן זית
- תבלינים
- שום קצוץ
- 1 בצל קצוץ
- עגבניות מרוסקות או שרי
- מרינדה לפסטה רוטב פסטה
- ½1 כוסות מים מהברז לחצי חבילה, לחבילה שלמה משתמשים ב-2 ½ כוסות
- גבינה מגורדת
שלבי הכנה
- להוסיף לתבנית את הפסטה ומשמנים מעל בשמן זית כדי שלא ידבקו אחד לשני.
- להוסיף איזה תבלינים שאוהבים, ומעל מוסיפים את השום הקצוץ והבצל קצוץ.
- להוסיף עגבניות מרוסקות או עגבניות שרי, ואז מוסיפים רוטב לפסטה.
- למזוג את המים לתבנית, ומעל מפזרים גבינה מגורדת (איזה סוג שאוהבים).
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
מקור: פסטה בתנור בתבנית אחת – ורוניקה מוס – קבוצתה: Foodie VERO
מה זה פסטה “חיה”? מהשקית? לא רתוחה?
היי רותי,
נכון, בהצלחה!
כמה עגבניות מרוסקות ואיזה רוטב לפסטה ומה הכמות שלו ?
המתכון לא מדוייק
היי,
בערך 4 עגבניות מרוסקות וצנצנת רגילה של רוטב פסטה מוכן.
בהצלחה!