מתכון של פלפל צ’ומה מושלם ביתי ופיקנטי וטעים אששש.
משולם כבסיס לכל תבשיל, לתוספת למנות דגים וחריימה, לתיבול קציצות וכו’
מתכון פלפל צ’ומה ביתי ומושלם
סחוג טריפוליטאי מהמם בהכנה מהירה
ציוד
- קופסאות אחסון
מרכיבים
- 300 גרם פפריקה חריפה
- 150 גרם גרם פפריקה מתוקה
- 10 ראשים שום טרי וכתוש (זה זקוק להמון שום והכמות היא גדולה)
- 2 כפות כמון
- 2 כפות כרוויה קימל טחון
- 3 כוסות שמן בערך – כמה שנכנס עד לריכוך הפפריקה
שלבי הכנה
- נערבב היטב את כל החומרים.
- נשים בקופסאות ונכניס למקרר.
- נשים מעט שמן מעל שלא יתקלקל – ניתן להקפיא.
מעט מלח לימון ישדרג וישמר
היי אבי,
תודה על הטיפ!
אם אתה מצלם את המתכונים שאתה מכין, נשמח לראות תמונות בקבוצה 🙂