פיצה ללא גלוטן שבתוך דקות הכנה ו-3 מרכיבים בלבד – יוצאת מושלמת.
מאפה האיטלקי בגרסה דיאטטית וטעימה ללא קמח, ללא שמן, ללא שמרים.
מתכון פיצה ללא גלוטן ב-3 מרכיבים
מאפה האיטלקי מהמם בגרסה דיאטטית
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 3 ביצים
- 3 כפות גבינת שמנת סימפוניה 5%
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- גבינה צהובה מגוררת
- רוטב עגבניות או רוטב פיצה
- כל תוספת שאוהבים
שלבי הכנה
- נפריד את הביצים לחלבון וחלמון. בקערה של החלבון .
- נוסיף את אבקת האפייה ולהקציף לקרם חלק ויציב.
- בקערה של החלמונים להוסיף את השמנת ולערבב עד לתערובת ללא גושים.
- למזג בקיפולים עדינים את שתי הקערות.
- נשטח בצורת עיגול גדול על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל-17 דקות.
- נוציא מהתנור, אבל לא להפריד את הבצק מנייר האפייה עד שמתקרר, אחרת הבצק יתפורר.
- שמים מעל גבינה צהובה מגוררת וכל תוספת שאוהבים ומחזירים לתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite
להשאיר תגובה