קבלו מתכון של פטריות ממולאות אפויות בשר וצנוברים.
פשוט מעדן לאוהבי הפטריות שביניכם, מתאים כמנה ראשונה, או כתוספת.

מתכון פטריות ממולאות בשר טחון בתנור
מנה מעולה וטעימה בהכנה קלה
ציוד
- מחבת
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ¼ קילו בשר טחון
- 2 סלסלות פטריות 500 גרם
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 שן שום כתוש
- צנוברים קלויים
- שמן זית לפי הטעם
שלבי הכנה
- נוריד את רגלי הפטריות וננקה את הפטריות מבפנים.
- נטגן עם כף שמן זית במחבת, את הבצל השום ורגלי הפטריות, נתבל מלח פלפל ואגוז מוסקט.
- נקרר ונערבב עם הבשר הטחון ונוסיף 3 כפות צנוברים קלויים.
- בקערה, נוסיף 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- נטבול את ראשי הפטרייה ונמלא אותה.
- נסדר על נייר אפייה, עם טפטוף שמן זית מעל.
- נאפה בתנור שחומם מרש ל – 180 מעלות כ – 15-20 דקות.
- נגיש עם טחינה ופטרוזיליה.

מקור: דורית אלישע
להשאיר תגובה